Atypická matrace: dokonalé řešení do neobvyklých prostor

Sháníte matraci, která se svými parametry vymyká standardům? Ušetřete si zdlouhavé obcházení prodejen a pátrání na internetu. Matraci se specifickými parametry zajistíme a doručíme až k vám domů. Kdy se investice do atypické matrace vyplatí? A liší se jejich pořizovací cena od běžných matrací na trhu?

Do karavanu i podpalubí. Pro koho je určena atypická matrace?

Co mají společného ředitel menší logistické společnosti, majitel soukromé jachty a dobrodruh, který se toulá po světě v karavanu?

Třebaže osobně se zřejmě nikdy nepotkali, spojoval je podobný cíl – hledali spolehlivou matraci, která jim nebo jejich kolegům zajistí dostatečné pohodlí při nocování na cestách.

Sháníte-li matraci užší, delší, vyšší… či jinak atypickou matraci, vyberte si raději model na míru. Rozměry, které jsou ideální do designového dětského pokojíčku, obytného vozu, na loď nebo do dětského teepee (týpí), si určíte sami. Přesně podle svých představ.


TIP: Atypické matrace je skvělým řešením také pro designové postele, vyráběných například truhlářem, nebo do místnosti, kam se skutečně vleze pouze matrace o přesně daných rozměrech.


Jaké specifické rozměry matraci u nás najdete?

… a mnohé další.


TIP: Sháníte postel pro alergika nebo třeba pro staršího člena rodiny, a nechcete při nákupu sáhnout vedle? Přečtěte si, na co si dát při výběru matrace pozor.


Omezovat se však nemusíte ani u materiálu. Atypické matrace jsou k dostání v pružinovém, pěnovém ale i jiném provedení. Vybere si opravdu každý.

Vyšší cenu vykompenzujete nadmírou pohodlí

Oproti modelům s klasickými rozměry může být cena atypické matrace o něco vyšší. Nárůst částky však není nijak extrémní a výsledné pohodlí za to dozajista stojí.

Chcete mít představu, kolik matrace v netradičním rozměru stojí? Ceny matrací jsou udávány podle rozsahu velikostí.

Pro představu: standardní matrace o rozměrech 180×200 cm je k dostání za stejnou cenu jako atypická matrace o rozměrech 170×200 cm. O tom, na kolik vás přijde konkrétní model matrace, si uděláte lepší představu tady.

Potřebujete nestandardní rozměry, materiál či tvar? Řešením je matrace na míru

Sháníte-li matraci v konkrétním tvaru, výšce nebo z přesně daných materiálů, pak je nejlepší nechat si matraci vyrobit na zakázku.

Matraci zhotovíme na míru vašim potřebám, abyste se každou noc mohli ponořit do ničím nerušeného spánku a druhý den se probudili vyspaní do růžova. Jak v takovém případě postupovat?

Vyberte si u nás matrací, která se vám líbí nejvíce. Pak už stačí jen vyplnit formulář. Naši kolegové váš požadavek obratem zpracují a co nejdříve se vám ozvou s nabídkou.

Pokud budete s návrhem souhlasit, pustíme se do výroby matrace. Již do týdne můžete mít svou novou matraci doma a každý večer po ulehnutí do postele se budete cítit jako v bavlnce.