Zlobí Vás matrace při sexu? Poradíme Vám.

Do postele se těšíme nejen kvůli odpočinku po celodenní dřině, ale také z důvodů milostných aktivit. Ty mohou občas přerůst v pěknou divočinu, a tak je dobré, aby nejen postel, ale hlavně matrace byly dostatečně odolné a po několika nocích plné vášně se zcela neznehodnotily.

Proti pocení

Sex jako takový se mezi sportovní aktivity nepočítá, ale i u něj se člověk dokáže pořádně zapotit. Proto je dobré pořídit si matraci, která splňuje ty nejpřísnější hygienické normy. Pot je totiž živnou půdou pro roztoče, které nikdo v lůžku mít nechce. Nejlepším řešením je pořídit si kvalitní snímatelný potah, jenž tvoří ochrannou bariéru mezi člověkem a samotnou matrací. Ovšem i při používání kvalitního potahu je více než dobré matraci pravidelně prát.

Pěna s pamětí

Při dobrém milování je potřeba mít i dostatečné pohodlí. Většina lidí dnes využívá matrace s paměťovou pěnou, které jsou pro spánek opravdu ideální. Dokáží se dokonale přizpůsobit tvaru těla a tím vytvořit perfektní prostředí pro noční nabíjení energie. Sex je ale poněkud akčnější a zde může být paměťová pěna spíše překážkou. Matrace s pěnovou pamětí nepruží a tudíž vyžaduje od aktivního partnera při milostném aktu mnohem více úsilí než je běžné. To může být výhodou při shazování přebytečných kilogramů, ale cílem soulože je obvykle trochu něco jiného. Žhavého kandidáta z paměťové pěny doporučujeme Froda v akci 1+1.

Matrace s pružinami

Alternativou k paměťové pěně jsou matrace vybavené pružinami. Spánek na nich je kvalitativně sice horší, ale při milostných hrátkách to podle všech dostupných statistik platí naopak. Díky pružinám nemusí partneři vyvíjet tolik námahy a sex je tak díky tomu slastnější a nepřipomíná závody v desetiboji. Pružiny však mají svou životnost a po pár letech pomalu vypovídají službu.

Matrace je základ

Každý pár, který chce svůj sexuální život prožívat v posteli a ne třeba na kuchyňské lince, by si měl domů pořídit kvalitní matraci. Je však důležité vědět, že co je dobré pro spánek, nemusí být už dobré pro sexuální život. Mile rádi Vám s výběrem té správné matrace pomůžeme stačí se nám ozvat.