Matrace za hubičku.

Jsou matrace za hubičku kvalitní?

Našli jste v obchodě matrace za hubičku, ale obáváte se jejich kvality? Vůbec nemusíte. U nás zakoupíte matraci za málo penízek hodně muziky. Rádi pracujeme a mile rádi Vám s výběrem správné matrace poradíme. 

Mohou být levné matrace dostatečně kvalitní?

Určitě ano! Není možné počítat s tím, že by levná matrace splnila veškeré požadavky, ale přesto můžete zakoupit matraci, která splní základní požadavky na zdravé spaní a poskytne dlouhou životnost. Podmínkou je použití kvalitních pěn, které tyto požadavky splní. Široká nabídka matrací zde.

Kam se hodí matrace za hubičku?

Levné matrace využijete nejen na chatě či chalupě. Skvělou službu vám prokážou také v ložnici i dětském pokoji. Matraci vybírejte podle zdravotního stavu toho, kdo bude na ní spát a také na jeho hmotnost.

Poměr ceny a kvality.

Při každém nákupu se zpravidla díváme nejen na kvalitu, ale i cenu. Před nákupem matrace je potřeba si stanovit rozpočet. Rovněž se zamyslete nad tím, co od nové matrace očekáváte. I nejlevnější varianta může být pro vás to nejlepší, pokud vyberete správně. Mnohdy se vám může poštěstit, že si zakoupíte velmi kvalitní matrace s velkou slevou.

Levnější jsou pružinové matrace.

Nižší cenou i dobrou prodyšností se mohou pochlubit pružinové matrace. Neznamená to, že by nebyly kvalitní. Naopak díky prodyšnosti zvládnou i vlhčí prostředí, vybrat si můžete jednu i více zón tuhosti.

Jakou tvrdost matrace zvolit?

Tvrdost matrace vybírejte podle svého osobního uvážení. Ideální jsou pro zdravá záda středně tvrdé a tvrdší matrace. Umí lépe podepřít tělo a udržet jej ve správné rovině. Kvalitnější matrace mají pět až sedm zón. Pokud si nejste jistí výběrem tuhosti zvolte si matraci partnerskou, kdy z každé strany matrace máte rozdílnou tuhost. Rádi Vám pomůžeme s výběrem. 

Jak často měnit matraci?

Bez ohledu na pořizovací cenu matrace je vhodné vyměnit ji jednou za pět let. Maximem je deset let, kdy už řada matrací přesluhuje. Po pěti letech se matrace stává útočištěm roztočů. O hygienické životnosti matrace jsme již napsali článek můžete si přečíst zde.