Luxusní matrace.

Abychom byli zdraví, necítili se fyzicky i psychicky vyčerpaní, je potřeba se dobře vyspat. Na spánek má nemalý vliv nejen vhodná postel, ale především výběr správné matrace a roštu. Luxusní matrace přitom nemusí být předražená. Stačí si vhodně vybrat.

Vybírejte pečlivě

V posteli strávíme 1/3 svého dne, proto je potřeba výběr matrace nepodceňovat. Dobrý spánek ovlivní nejen psychiku, ale i naše zdraví. Naše postel by se měla skládat z kvalitního roštuluxusní matrace a také polštářů a přikrývek, které jsou z přírodních materiálů. Problém je také často malý rozměr postele. Současné módní trendy pořídit si ložnici v přírodním stylu, tedy jednoduché a čisté linie, kvalitní zdravá matrace.

Matrace umí spánek ovlivnit

Podle toho, jakou si vybereme matraci, závisí náš spánek. Každý má individuální požadavky. Matrace však musí podepírat a udržovat páteř v přirozené poloze. Meziobratlové ploténky se uvolní, nedojde k jejich deformaci s následkem bolesti zad. Špatný stav páteře z důvodu nezdravého spánku může být příčinou více než poloviny všech nemocí. Důležité je také to, kde matraci pořídíte.

hygienickazivotnost

Nakupujte u správného prodejce

Skutečně kvalitní a luxusní matrace nekoupíte v obyčejných supermarketech nebo hobby marketech, ale naopak je potřeba vyhledat autorizované prodejce. Takovým je například náš internetový obchod Vyspimese.CZ. Najdete zde jednu z nejbohatších nabídek matrací na českém trhu. Zastupujeme matrace Tropicomatrace Materassomatrace Dřevočal nebo matrace Purtex.  Najdete zde matrace splňující požadavky na kvalitní matrace. V eshopu najdete i jedny z nejlepších matrací, kterými jsou matrace Jelínek, které jsou vítězem soutěží ortopedů. Mají všechny potřebné klinické testy. Pro lepší výběr matrací si můžete shlédnout přehledného průvodce i prezentační videa. Vámi vybraná matrace vám bude doručena domů zdarma.