Lamelové matrace.

Lamelový matrace od Jelínka jsme Vám představovali v dřívějším článku, ale pojďme se společně na to podívat podrobněji. Veškeré ortopedické soutěže zdravotních matrací vyhrávají bez diskuze právě matrace Jelínek.

Mají jedinečný patent, kde přímo uprostřed matrace je zabudovaný lamelový rošt, který kopíruje vaší páteř. Jedna lamela unese až 1000kg, díky kvalitnímu provedení dává výrobce na tento rošt doživotní záruku. Pod lamelovým roštem jsou 3 nosné podélníky, které jsou rozděleny do váhových skupin do 60 kg, 60-80 kg, 80-110 kg a od 110 kg výše. Ty si každý zákazník zvolí sám čím vyšší váhová kategorie tím podélníky jsou tužší. Na lamelový rošt si vyberete roznášecí vrstvu, která Vám bude pocitově sedět na míru od klasické PUR pěny, latexu, paměťové pěny nebo speciálních pěn proti potivosti. Poslední součástí matrace je volba potahu, který si můžete vybrat, aby vyhovoval Vaším potřebám. Jsou na výběr klasické potahy z bavlny, velmi populární potahy z aloe vera nebo antialergenní .

Malá rekapitulace. Z čeho se lamelový matrace skládají?

  1. Nosné podélníky – ty si sám zákazník zvolí dle Vaši váhové kategorie. Jsou zde podélníky do 60 kg, 60-80 kg, 80-110 kg a od 110 kg výše.
  2. Lamelový rošt – doživotní záruka
  3. Roznášecí vrstva – zde si zvolíte přesně takovou vrstvu, která Vám bude vyhovovat.
  4. Potah

Jaké jsou výhody lamelový matrace?

  1. Všechny komponenty v matraci se dají vyměnit. Mění se nosné podélníky, roznášecí vrstvy nebo potah
  2. Vysoká cirkulace vzduchu, která brání vzniku bakterií a roztočů
  3. Možnost uložit na pevnou desku nebo na laťový rošt.
  4. Máme vyzkoušeno u zákazníků, kteří mají doma matraci Jelínek, tak už nikdy jinou matraci nechtějí.

 

lamelový matrace 1