Poznejte výhody motorových roštů.

Při výběru postele není důležitá jen volba matrace, ale je potřeba pořídit i vhodný rošt. Postel by se měla  přizpůsobit vašim potřebám a nabídnout vám maximální pohodlí. Motorově polohovatelné rošty vás přenesou do naprosto jiné dimenze komfortu při spánku nebo relaxaci.

 

Jaké mají motorově polohovatelné rošty výhody

Podle lékařů je nejlepší polohou pro spánek taková, kdy jsou nohy a hrudník v mírném nadzvihu, srdce je v jedné rovině s patami. Tuto polohu vám umožní zaujmout právě polohovací rošty. Vaše záda v bederní oblasti budou méně namáhána, bude se vám lépe dýchat a zlepší se funkce krevního oběhu. Při spánku na motorově polohovatelných roštech se zbavíte bolesti zad, skončíte jednou provždy s nespavostí, zlepší se váš krevní oběh i lymfatický systém. Tyto rošty jsou skvělým pomocníkem také při migrénách. Výhody roštů motorově polohovatelných:

  • snadné polohování lůžka
  • plynulá změna polohy hlavy, zad či nohou
  • ovládání z postele
  • vhodný pro lidi imobilní a s omezenou pohyblivostí
  • vhodné pro relaxaci i rekonvalescenci po úrazu
  • naprostý komfort pro celou rodinu

DOPŘEJTE SI NAPROSTÝ KOMFORT PŘI SPÁNKU

Jak se mění životní styl lidí, toužíme po naprostém komfortu při spánku, na svou postel máme vysoké nároky. Motorově polohovatelné rošty uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Díky polohování si můžete libovolně nastavit polohu postele při čtení knihy nebo sledování TV před spaním a také samozřejmě při samotném spánku. Motorově polohovatelné rošty nastavíte, aniž byste museli vstávat z postele. Tyto rošty pohodlně ovládáte přímo ze své postele stiskem jednoho tlačítka. Jsou velmi vhodné pro osoby, které mají omezené možnosti pohybu. Pobyt v posteli, ale i uléhání a vstávání je pro ně díky tomuto roštu mnohem pohodlnější.